I'm on bitchKöpte mig ett par nya träningsskor idag innan jobbet, fick presentkort på Intersport så då kunde jag ju inte låta bli att köpa dessa skönheter till mig själv! 

Och bara genom ett par nya skor, med massa färg blev hela jag pepp på att ta tag i träningen igen. Fortsätta på samma spår. Nästan. Som i somras. För satan vad jag insåg efter nattens pass på gymmet vad jag insåg hur otroligt mycket jag saknar det! 

-Så nu jävlar kör vi!! 


En för många
Lite hur jag spenderat de sista dagarna innan jul och nyår. Svenssons i all ära. 


God jul

Hej på er, det blir långt mellan gångerna. Längre och längre. Men det är mycket som händer just nu. Allt ifrån spännande framtidsplaner till kaos innanför skallbenet. Allt är inte riktigt som de borde. Inte riktigt som de ska.
Men det är motgångar vi blir starka utav. Känslor som gör oss medvetna om livet.

Men att jag har spenderat hela julen med min familj, och kommer få göra densamma imorgon lindrar de andra. Det jag inte riktigt kan sätta fingret på i ord. Utan mest bara får dålig energi utav och dras ner i.

2013s jul har inte riktigt varit som alla andra år. Alla förberedelser med julbök och julfix har det inte blivit så mycket utav. Har jag inte jobbat så har de lediga dagarna fyllts med så mycket annat. Och
Min första jul som Uppsalabo är snart över.

Kanske är det just dessa förändringar som gjort mig lite snedvriden och deppig vissa stunder? Eller är det allt annat som händer justnu, sånt jag inte kan vill eller kommer dela med mig utav tills allt är klappat och klart. Men det finns ständigt en oro i kroppen. En skakig känsla om framtid och livet jag vill räta ut. Få svar på.

Men det kommer väl, det löser sig. Allt kommer att bli bra.


Instagram