funderar och byter ut

 
Jag har börjat planera nyår lite smått och som de verkar är klädkoden klänning och paniken över detta är större än jag trodde. Bekvämheten i klänning är väl inte direkt på topp men jag ska försöka. Tankarna går i långärmat och silverglittrigt. Iaf glittrigt. Lika bra att köra fullt ut om man ändå ska liksom, eller hur? haha.... Hur ska ni se ut på nyår? hjälp mig med inspiration!


Aldrig varit lyckligare

 
Godmorgon på er! Det är redan torsdag och det är så skönt att jag kunnat bocka av två prov den här veckan. Känns som att alla måsten-listan krymper lite mer för varje dag som går och det är så sjukt härligt. Och att få ha en helg fylld med roligheter att se fram emot gör de hela så mycket bättre. Näääk kommer hit till Gävle imorgon och står jag inte på scen så står jag åtminstonde längst fram. Kan inte riktigt fatta att de jag längtat efter hur länge som hellst äntligen är här. Sen får jag avsluta helgen i Söderhamn med lite avskedspartaj och utgång med massa härliga brudar. Åh så bra de här ska bli. Kan knappt vänta, en dag till...


lite vitare och lite nyare

 
Mina gamla hörlurar har tackat för sig och trotts att jag inte riktigt hade pengar till ett par nya var jag tvungen att införskaffa mig ett par. Helvita den här gången men tredje gången gillt med WESC och hitills älskar jag dem lika mycket som dom andra jag haft så de här ska säkert bli kanonbra!


Instagram