du blir bländad av syster sol

 
Godmorgon på er! Helgen har bestått utav jobb, kalas och träning. Tiden går så himla fort och det är redan måndag. Igen. Det va väl inte så länge sen sist, eller hur? Men ja, det är helt enkelt en ny vecka att se fram emot och det är bara att acceptera. Jobbar alla dagar utom torsdag och söndag denhär veckan så har ganska fullt upp. Synd bara att det inte riktigt får platts med någon träning mitt upp i de hela. Får lite smått ångest. Vill träna, hela tiden..


this morning looks different from yesterday

 
Igår fick jag en mysig stund för mig själv med en smarrig frukost. Dagens måltid ser lite annorlunda ut. Vi äter nämligen frukost tillsammans med klassen i skolan på fredagar. Vi är i köket hela dagen och har restaurangen öppen. Så då myser vi med frukost halv 10 och lunch kl 1 tillsammans! Och godmorgon förresten. Fin fredag på er!


det fina med det här

 
Godmorgon på er! Jag har antagligen sagt det tusen gånger förr, men jag säger det så gärna en gång till. Jag bokstavligen ÄLSKAR sovmornar. Och idag har jag en som jag har och kommer fortsätta ta vara på ordentligt. Jag har precis gjort iordning lite frukost som jag snart ska mumsa i mig. SKa fota lite först bara! Sen ska jag skriva lite på mitt svenskatal och bara ta de lungt. Kl 10 börjar jag för dagen och först ut är spexfoto. Om jag kommer ihåg att ta med mig kameran får ni lite bilder på hur de blev ikväll! Óch sen att jag vaknade med feta träningsverken efter gårdagens boxningspass gör det hela så mycket bättre!


Instagram