Lets rock this life

 
Pjuu, nu sitter jag äntligen ner i soffan och tar det lungt. Varit på fötter exakt hela dagen idag. Avslutade de hela med lite minigolf med Sara, och såklart förlora man med nästan 10 poäng.... Men inte är ja nå bitter inte;) Imorgon börjar jag jobba igen så ska bara njuta av lugnet här hemma ikväll och ladda om inför hard work! Ska försöka hinna förinställa lite inlägg under dagarna nu annars hör vi när vi hörs! :)


ingenting blir som man tänkt

 
Hej på er :) Halva tisdagen har snart paserat och vädret vrider och vänder hela tiden. Ena sekunden vräker det ner och den andra sekunden strålar solen riktigt skönt. Men att ligga ute och njuta hinner jag nog inte riktigt med idag. En hel del ärenden som skall göras. Kolla tapeter till lägenheten är bara en av alla. Så vi hörs senare, ha de finfint så länge! :)


wonderful

Köpte mig en ny BH tidigare idag utan bygel men ändå hård, vaderad fast utan massa pushuppilägg. Superduperskön och lite lagomt tantig, sött tantig skulle man kunna säga...!?
Hej hallå på er! sitter och kikar OS med mamma och pappa i soffan och slappar lite. Huvudet värker mer än någonsin och ipren samt alvedon är mina bästa vänner för stunden. Men annars då? Joo de rullar på. Vi håller på att packa ner allt efter som här hemma och flyttdaneg börjar närma sig med stormsteg. 4 veckor idag flyttar jag permanent in till Gävle, stan och det ska bli så himla skönt!


Instagram