Frukostgröten


Havregrynsgröt kokt på Axa's sportgryn, hasselnötsmjölk, solrosfrön, äggvitor, kanel, krossade linfrön, hallon, blåbär. En Celsius på sidan av och en klick keso på gröten. En näst intill perfekt start på dagen. Det fattas bara en ledig dag att se fram emot.
 


Förbannad start

Söndagens lunch - Sjögräsnudlar med råriven vitkål, morot, gurka, sparris, sweet chili, samt 200g kyckling.  

God morgon på er!
Klockan ringde 05:00 på mig i morse för att starta dagen med en tur ute i solen (hade räknat med regn och stormvind) till min förvåning så att ligga kvar under täcket kändes inte ens aktuellt. Skönt.
 Med relativt lätta ben, för att vara strax efter 5 en onsdagsmorgon, tog jag fart upp för första backen och allt kändes kanon. Fram tills att jag passerat två kilometer och benhinnan på vänster ben brakade ihop totalt. Haltandes fick jag stappla mig hem de tre kilometrarna jag hade kvar och att inte ens kunna gå tillräckligt fort för att få upp pulsen på åtminstone 140 gjorde inte hemfärden mindre frustrerande. Suck.
 


Ledigheternas ledighet
Hej på er! Har haft en sådan skön ledighet idag. Började med att åka till Willys för att storhandla. Sen landade jag i sängen med frukosten ett par timmar innan jag gick ut på en 12km lång PW. Hur skönt som hellst med solen stekandes i ansiktet. 
Kvällens middag avnjöts uppe på berget med mina roomies innan vi tig cyklarna till vallokalen här hemma. Men eftersom att jag fortfarande är skriven i Gävle gick jag ej rösta. Arg som en stycken gris vände vi och cyklade hem. Drog täcket över huvudet och nu är det dags att sova. Klockan ringer 05 imorgon för att hinna ut en timme innan jobbet väntar. Så godnatt på er, sov så gott! 


Instagram