Last one
Har precis ätit lite frukost och ligger nu nerbäddad under en filt i soffan med en kopp te. Har inga större planer för dagen förutom att ta mig till gymmet. 
Kl 6 cirkus kommer mamma och pappa hit för att hjälpa till med flytten. Mina bästa! 


Bönsallad med solroskärnor & pochäggHann precis ta några bilder på lunchen innan kamerabatteriet gav upp helt och hållet. Så bättre bilder kommer imorgon!

Kidney bönor, harrisar, morotar, solroskärnor, shirataki ris, ärtor, broccoli, persilja och pochägg bestod dagens fantastiskt goda lunch utav.
Mätt och belåten ligger jag i soffan och kikar lyxfällan. Men tänkte rycka upp mig strax och gå ner till Ica och hämta hem ytterligare en banankartong för att packa ner de sista inför morgondagen...


Utvilad och sommarsjukHar sovit mer än 3 timmar inatt för första gången på nästan en vecka. Blev nästan 10timmar och det är så galet skönt. Energin och humöret är redan tillbaka som de borde. 

Låg och kollade på bilderna på telefonen igår innan jag somnade. Som alla andra kvällar. Och trotts att jag gjort det en miljon gånger hittar jag alltid nya, fast gamla bilder jag glömt bort jag hade. Alltid från i somras. Såklart. Vill inte ha mer snö och vinter. Ge mig lite sommar...


Instagram