Torsdag i all äraBörjade min lediga dag med lunch på Taverna Brillo följt av en sväng på stan tillsammans med Isak. Nu blir de en snabbvisit hemma innan jag styr riktning mot Uppsala och Tilda. Middag på Jay väntar samt ett par, tre bira med jobbarkompisarna på stationen. Har helt enkelt inte så mycket att klaga på denna  Torsdag. 


Gaddning på gångSitter in action i Upplands Väsby med Matilda. Tyvärr sitter jag bara näbredvid som ett enda stort avismonster. Hade jag inte varit så klantig och skapat en operation som i sin tur ledde till sjukskrivning som idag gav mig usel lön hade jag inte varit långt efter att läggs mig under nålen. Men den som väntar på nått gott, väntar aldrig för länge...


Lets run far awayBörjade dagen med att springa 7 km på gymmet. Det gick så otroligt lätt att jag aldrig vie sluta. Men jobbet kallade så va tvungen att sluta. 
Va hur länge sen som hellst jag kände denna lätta känsla i både benhinnorna knän och andning. Det va som att jag aldrig gjort annat än att springa. Fantastisk känsla helt enkelt. 


Instagram