just a regular night

 
Hallå i regnet! Eller, det är i alla fall vad som sker utanför mitt lilla fönster i Bromma denna tisdag. Blev ett rätt kort pass, 45 min, biceps/triceps efter jobbet idag. Trotts bra tryck i armarna höll jag nästan på att somna mitt upp i allt. Sen kurrade magen rätt ordentligt efter mat så jag nöjde mig rätt bra där. Packade väskan och åkte hemåt.
Och inte blev de mer exklusivt än viltris kokt i curry, kyckling och gurka. I matlådan. Nä, jag orkade inte ens byta till en riktigt tallrik. Men ack så gott de va. muuumms....
 
Nu väntar en lång varm dusch innan jag kokar mig lite detox-te och kryper ner i sängen med några missade tvserier.
Fin kväll på er!


Tabataintervaller


Godmorgon på er! Sitter Justnu på Fridhemsplan och väntar på tuben till odenplan. Blev en liten omväg till gymmet idag pga inställda tåg. Synd. Men tänkte försöka köra ett par, tre lugna kilometer och sen avsluta med 10 minuters tabataintervaller. 

5 min på hastighet 13. Springer 20 sekunder vilar 10. Sen ökar jag till 14 i hastighet och kör samma tider resterande 5 min. 


Spenat & broccolisoppa

Kvällens middag blev en grön soppa med fetaost.
Mätt och sjukt nöjd över dagens träningspass. Löpningen i morse flöt på och flåset va helt på min sida. Lika så trycket i benen på eftermiddagspasset. Två sjukt lyckade pass helt enkelt.
 
Backträning:
Började med 10 minuters uppvärmning med 1 i lutning. Ökade sedan ett steg var 5e minut tills jag va uppe på en 6a i lutning. Avslutade med hopprep innan jag tog mig vidare mot jobbet.
 


Instagram