urbanears


efter många om och men, 4e paret kraschade hörlurar tog jag mig i kragen och köpte mig ett par urbanears. OCH VARFÖR INTE TIDIGARE!? Är så sjukt jävla nöjd att jag knappt vet ut eller in längre. Dom känns knappt på huvudet tillskillnad från mina Wesc som jag fått huvudverk efter bara 30-40min. Det är dyrt att köpa billigt brukar de heta. Och nu förstår jag grejen. Till 110%.


det är inte lätt alla gånger


Resväskan är precis igenlåst efter sisodär tredje försöket att få till en resväska som inte väger mer än 15 kg. 17.3kg. 18kg. 16,2kg. Senaste invägningen vägde den ett par hekto över 15. Åker jag dit på de har jag bästa Lina som har en aning lättare packning med sig att lasta över lite prylar till. haha


mindre än ett dygn

Nu får jag väl mammsen efter mig när jag står och poserar i bara BH. Men jag har gått och blivit förälskad i en BH för första gången på väldigt väldigt länge. Jag harlyckats träna bort bobisarna lite så har hittat mg en söt liten BH till ett bra pris på älskade H&M för första gången på jag vet inte hur många år. Och då får jag banne mig haha så puss mammsen :* Men i alla fall. Imorgon är det dagen vi längtat efter så himla länge. Jag Lina lyfter äntligen iväg till sol och värme. Turkiet är resemålet och som det ser ut på väderkartorna är det runt 30 grader och molnfritt. LYCKA!


Instagram