som fisken i vattnet


Blev en sen lunch idag, men gott va de och riktigt mätt. De blev jag allt. Solen lyser och det är nöstan 30 grader ute så ska nog pallra mig ut en liten stund i solen innan jag beger mig ut på en promenad om jag inte tar ett ryggpass på gymmet, de visar sig.


Torsdag

God morgon på er! Va hem till Gävle igår kväll för att kola på Medina och trotts 1 timme försenade så va dem riktigt bra. Missade dock 1 tåget hem så fick bli 3:11 istället och va inte hemma förens halv 5 i morse. Så blev tappra 5 timmars sömn inatt. På tok för lite känner jag nu. Är dödstrött.. Men ska försöka piggna till lite och bege mig mot gymmet, sen dra på mig bikinin och lägga mig ute. Sista lediga dagen innan 7 långa pass väntar.
Hej så länge!


Ett par lediga dagar

Godmorgon på er! Har precis slängt in en omgång tvätt och tagit sista tuggan av frukosten. En celsius och ICANIWILL!s senaste podcast håller mig sällskap oväntat på tvätten, alla träningskläder är där nere så är i själva verket de jag väntar på. Biceps/rygg står på schemat och om vädret bättrar på sig blir de en stund i den också innan jag möter upp emmpan senare ikväll för förhoppningsvis spännande nyheter!
Håller tummarna för att detta skall gå vägen...Instagram