sidospår


Det är onsdag natt och jag borde egentligen sova justnu. Klockan ringer nämligen redan kl 7 imorgon bitti, trotts att vi har studiedag. Jag och några vänner ska nämligen åka på Eckerö imorgon. Så bilen rullar redan kl 8 mot grisslehamn och båten..
Egentligen va de inte alls de här jag tänkte skriva. Tanken var att koppla den dåliga, suddiga oväsentliga bilden till en massa text om hur veckorna flyger förbi och att tankar om framtid konkret om vart exakt jag befinner mig i sommar. Är precis lika suddiga som bilden. Men de tar vi en annan dag, för nu måste kjag sova. Trotts att jag är piggast i världen.... Så godnatt på er!


Tiden går för fort

Det är redan söndag och helgen har bara flugit förbi. Men helgen har varit toppen. Tidig bio, mysig förfest följt av en hel del dans på slicken.
Lördagen började med thaimat med en syster Dixon och sen färgning av hår. Åter igen bio på kvällen samt fika med gojullan. Va lite sliten från fredagen så sov bort halva filmen. Ops..

Idag har jag tränat. Blev hela 2 MIL springandes på gymmet följt av lite armar innan jag tackade för mig och drog hem till duschen och sängen där jag befinner mig nu. Trött och ont i kroppen så blir en tidig kväller idag. Så godnatt på er så hörs vi av imorgon!Camouflage


Hej på er! Lönen kom in på mitt konto igår som stått och ekat tomt i några dagar för länge och såklart firas det med lite påfyllning i garderoben. Två tishar och ett par jeans blev gårdagens shopping och den camouflagemönstade ni skådar kommer från carlings herravdelning och gick för 199kr.


Instagram