Det ska bli skönt att komma hem

 
Hej på er! Sista onsdagen här nere börjar lida mot sitt slut och det är bara två hela dagar kvar. Det är skönt. Att lämna en stad jag gått och blivit förälskad i är mer jobbigt än att lämna praktikplatts och en massa måsten. Men i det stora hela har det varit två bra veckor och dom kommer avslutas med en heldag shopping imorgon och utgång en sista gång på fredag. Och ända sedan dag 1 har jag saknat min egen dator där hemma. Med photoshop och möjlighet till er underbara läsare och möjligheten att lägga in bilder från kameran till datorn. Här är det omöjligt. Så det får nuga med lite olika mobilbilder från lite olika tillfällen från våran tid här borta. Men när jag ärhemma igen kommer jag berätta mer och som jag sagt tusentals gånger förr så ska ni få en hel del bilder att vila ögonen på hade jag tänkt. Så vi hörs igen i sverige. Ha de bra så länge!!
 


London mitt i veckan

Heeej på er hemma u sverige, eller vart ni nu befinnet er. Tänkte bara säga hej och önska er en glad midsommar. Här i London firar vi med dans kring stång imorgon. Så ikväll tänkte vi unna oss en god middag och en kall öl. Vi hörs under nästa vecka igen. Ha de bra tills vidare, och sköt om er :)
 
 


Det närmar sig


När jag lyfte till Thailand i Mars tidigare i våras såg mitt handbagage ut ungefär såhär. Imorgon 04:30 när klockan ringer och det är dags att packa de sista kommer Londons handbagage bestå till störst del av mat i alla dess former. Musik såklart, pengar pass och allt annat viktigt. Tuggumi är prio 1!
Men hallå på er tappra kämpare! Klockan slår snart 11 och det är Lördag. Jag sitter för stunden och väntar på bussen (som vanligt när jag har möjlighet att blogga haha...) som tar mig till Valbo och snälla farfar som skjutsar mig till jobbet. Första gången jag blir helt alone på Kallis och det känns bra. Men nervöst. På err bra sätt. Nervositet gör resultatet bättre. Det brukar iallafall bli så. Ja vi får hoppas. Slutar runt 11 och då är det raka vägen hem till sängen så att jag orkar upp imorgon. Tåget går 06:30 och flyget några timmar senare. ganska många faktiskt. Men jag har Lisa med mig. Så det här kommer bli grymt. Så jävla grymt. Men hörrni, jag ville mest bara kika in och säga godmorgon och visa att jag lever. Jag lever så sjukt mycket för stunden och allt är så jävla bra. Ja de är de faktiskt. Så vi hörs om 2 veckor ige, med en hel hög bilder och en massa saker att berätta! PUSS på er underbaringar!


Instagram