kärlek vid första ögonkastet
Precis som jag trode kom jackan idag. Har myst omkring i min lilla skönhet hela dagen och inte frysit en ända sekund. Till och från har jag till och med varit riktigt varm. massa +!!

Justnu myser jag i soffan med en näst intill outhärdlig träningsverk. Armarna går knappt att lyfta och benen känns som bly. En såndär kännsla man hatar samtidigt som man inte kan annat än att älska den. Nu ska jag ta mig en tallrik youghurt och bara njuta av en skön kväll utan plugg, en massa måsten och med säsongsstart av top model sverige. Underbar tisdagskväll med andra ord!


close upHade tänkt springa några KM nu på morgonen, satte klockan på 8 och vaknar halv 11. suck.. Men tar istället min träningsverk och pallrar mig till gmmet efter skolan. 2 lektioner idag, som alla andra tisdagar. En av dom är textil och jag ska börja sy om en klänning. Om den blir bra kanske jag visar upp min kreaktion senare. När den är klar dvs...


nere under markenKameran har laddat ur och jag finner ingen inspiration alls till bilder överhuvudtaget. Så kikade in på stockholmstreetstyle i hopp om funnen inspiration och fastnade för dessa tre bilder. Varför låter jag vara osagt.

Har väl igentligen ingenting på hjärtat att dela med mig utav. ingenting spännande har hänt. Jackan har ännu inte kommit så den ända roliga stunden att se fram emot blev istället uppskjuten till imorgon. Hoppas jag... Fick nämligen ett sms från posten där de stod att mitt paket nu va skickat så har jag megatur ligger det i postlådan imorgon när jag kommer hem!Instagram