ungefär samma sak



Justnu mår min kropp som man gör efter en kväll på stan i höga klackar. Skit helt enkelt. Aldeles mör och ryggen värker men inte är jag bitter för de inte. Känar ju stålar trotts allt haha ;) Sen fcik jag och Lisa helt bekräfftat att vi ska få åka och jobba i London två veckor i sommar, känns helt obeskrivligt. Kommer bli helt galet!  Någon som varit i London och vet nått bra shoppingställe eller nått man bara inte får missa? SKRIV! :)

Nu är de sveriges mästerkock som står på schemat. Ledig imorgon så vi hörs då istället, ha en bra kväll!

Kommentarer
Postat av: lovisa

Skitsnygga skor, vart kommer dom ifrån? :)

2012-02-29 @ 20:30:35
Postat av: L I N A Z F O T O ♥

fin blogg !

2012-02-29 @ 20:32:52
URL: http://linazfoto.blogg.se/
Postat av: Sofia

Snygga skor! Och najs att åka till London. Har vart där en gång, men kan tyvärr inte ge några tips då jag såg alldeles för lite själv. Men det kommer säkert bli grymt! :)

2012-02-29 @ 22:06:38
URL: http://borninmay.blogg.se/
Postat av: emma

Guuuud vilka snygga skor!

2012-02-29 @ 22:12:14
URL: http://emmahsfoto.blogg.se/
Postat av: Thale

Snygga skor :) fin blogg btw :D <3

2012-02-29 @ 22:30:19
URL: http://thalerand.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej! Allt bra med dig?

gud vilken fin blogg du har!!



Kram!

/ Emma » http://emmaeriica.webblogg.se

2012-02-29 @ 23:09:54
URL: http://emmaeriica.webblogg.se/
Postat av: Emma (nyfiken bloggare)

Primark e sjuuukt billigt :) ligger på Oxford street och där e grymt många fler affärer där! Älskar London, varit där två ggr, fotbolls resa och bröllops och du kommer att älska det ;)

2012-02-29 @ 23:48:43
Postat av: mikaela

HEJ!

jag har varit i london ungefär sju gånger, världens bästa stad!

till exempel, åk till camden - går inte att beskriva, ngt i sin egen kategori. inte mitt favoritställe men väldigt speciellt. brick lane i östra london har massor av second hand butiker. portobello market på en lördag, massor att se och mycket folk. köp något på EAT eller prêt a manger och åk till hyde park, regents park, green park eller st james park och picknicka. jättemysigt. gå längs new och old bond street och kolla in chanel, prada, gucci osv. på en sidogata nära piccadilly finns abercrombie & fitch, en butik där personalen är modeller. i entréen finns en kille i bar överkropp som du får fota dig tillsammans med och fotot får du behålla. kul minne faktiskt! i butiken spelas hög musik, det är mörkt, luktar massor av parfym och det känns som på en nattklubb. de har även rätt snygga kläder. primark vid marble arch är superbilligt. allt finns där! spendera några dagar på oxford street, alla affärer finns där.



åk till harrods och kolla där. ta en fika på ladurée och ät franska macaroons. gå genom saluhallarna eller gå bakom harrods, ligger på hans road har jag för mig. gå även till fortnum & mason, jättehäftig affär som säljer te, bakverk, restaurant, marmelader m.m personalen har kläder som "betjänter" ungefär och är supertrevliga. åk också taxi i london, det är faktiskt väldigt billigt! gå till tesco eller sainsbury och köp lite nödproviant, att vara i london eller shoppa där behövs lite påfyllnad av blodsockret... topshop vid oxford circus är gigantsikt med 4-våningar, även där finns allt.



om man ska gå ut finns mycket att välja på, fashionabla klubbar i mayfair, "dricka-öl-med-converse-och-lyssna-på-musik" klubbar finns i camden, gayclubbar i soho och det "nya" finns i östra london, typ shoreditch. östra london ska vara något nytt och alldeles extra och nattlivet ska vara bra.



shoppingen är bäst runt soho, mayfair. alltså gatorna regent street, oxford street och även carnaby street i soho. börja vid piccadilly circus och jobba er uppåt längs regent street tills ni kommer till oxford circus, där fortsätter oxford street åt höger och vänster. den högra delen är min favorit. eller så börjar ni vid marble arch och primark och går oxford street och sedan regent street. det finns även bra varuhus, såsom selfridges, john lewis osv. westfield är ett stort shoppingcenter, var europas största, vid shepherds bush och stratford (os-byn). även där finns allt. undvik primark vid lunch - KAOS. gå dit vid 8.30 då de öppnar eller på kvällen. de stora varuhusen och affärerna stänger runt 20-22. missa inte att äta fish and chips och gå på pub!



hoppas detta kommer att hjälpa er i världens bästa stad! :)

2012-03-01 @ 01:30:37
Postat av: Josefin

FOREVER 21 :) Allt bra med dig?

2012-03-01 @ 11:58:49
URL: http://goal.blogg.se/
Postat av: cherie's välgörenhetsblogg

din snygging! :)

2012-03-01 @ 15:18:53
URL: http://www.cherie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Instagram