ungefär samma sakJustnu mår min kropp som man gör efter en kväll på stan i höga klackar. Skit helt enkelt. Aldeles mör och ryggen värker men inte är jag bitter för de inte. Känar ju stålar trotts allt haha ;) Sen fcik jag och Lisa helt bekräfftat att vi ska få åka och jobba i London två veckor i sommar, känns helt obeskrivligt. Kommer bli helt galet!  Någon som varit i London och vet nått bra shoppingställe eller nått man bara inte får missa? SKRIV! :)

Nu är de sveriges mästerkock som står på schemat. Ledig imorgon så vi hörs då istället, ha en bra kväll!


Godmorgon!Godmorgon på er, hoppas ni sovit skönt och att ni får en bra dag! Fin onsdag på er ♥


Fylld av lycka från topp till tåJag finner inga ord över lyckan jag känner justnu. Det är så himla många bra saker som sker för tillfället. All ilska jag kännde för ett tag sedan känns för stunden som en liten fis i rymden.

Först och främst vill jag välkommna & tacka (!!!!) alla nya prenumeranter och alla de 2.000 personer som klickat sig in här idag. Helt otroligt, TVÅTUSEN olika personer, de känns helt overkligt!
Sen har familjen larsson äntligen hittat den perfekta lägenheten inne stan som vi faktisk köpte igår. (Bara genom att skriva orden blir jag aldeles varm av lycka i hela kroppen) Är så sjukt less på valbo så friheten att komma in till stan känns underbar. Så i sommar kommer jag ha nästan 100 kvadratmeter för mig själv medans mamma och pappa bor kvar sista sommaren i huset undertiden dom bygger och donar på sommarstugetomten dom köpte förra året. Och förutom att Thailand närmar sig är de så mycket annat roligt som händer, saker ni får reda på allt eftersom de blir mer aktuellt och spikat till 100 %. 
Nu ska jag ta å krypa ner under tecket så jag är pigg inför morgondagen. Först är det möte 11:30 och efter det ska jag jobba till 19. Så hinner jag inte kika in imorgon innan jag åker får ni ha en fin onsdag så hörs vi på kvällen när jag är hemma igen istället!

PUSS PÅ ER GOFISAR!


Instagram