vad som än händerTog en vända i skogen tillsammans med dom sista solstrålarna. Solen gick ner fortare än jag räknat med så blev en handfull bilder... Och dessutom blev de en aning lågt bländartal på 80% av dem. Huvudvärken tog över så orkade inte tänka, insåg jag 2 sekunder försent...  Nu ska jag äta lite middag innan kvällen återsår i en massa samällsplugg & eventuellt lite svenska.

Ha en bra kväll!kluven mitt i tuEefter att nöjt köpt ett nytt zoomobjektiv, ett tamron 70-300mm kände jag när jag kom hem att det trotts allt inte riktigt känndes helt 100. Satte mig ner och läste lite mer om objektivet, vad folk som testat de tyckte och då bestämde jag mig. Trotts blandade åsikter åkert det tillbaka imorgon. Känns inte så bra att lägga 3990 kr på nåonting som känns 50% rätt. Då är de lika bra att låta de vara och leta vidare. Håller ni inte med mig?


med ena foten utanför


Hade med mig kameran till skolan idag. Här gör Göran och Viktoria aptitretare, skulle jag tro!;)

Sov knappt 3 timmar i natt. Somnade ca 4 och klockan ringde strax före 7. Halsen kronglar och huvudet värker. Känner att förkylningen är påväg tillbaka igen så fotbollsträning ikv finns inte på kartan, tyvärr...


Instagram