Dubbelpanerad torsk
Dubbelpanerad torsk:
Torskfileer
Mjöl
Ägg
Ströbröd
Salt
Svartpeppar
Citron
Gör såhär:
Häll mjöl, ströbröd och ägg i varsina skålar. Vispa äggen lite lätt. Lägg en torskfile i taget först i mjölet så den blir helt täckt, gör sedan desamma med äggen och sist ströbrödet. Stek rikligt i smör på båda sidorna. Vänd inte 1000gånger utan låt ena sidan steka klart innan du vänder. Salta och peppra och prässa över citron under stekningen.
Servera med potatis och sås!
Kommentarer
Postat av: TILDA CORNELIA
Gud så gott det ser ut!!!
Postat av: Amanda
Åh, vad gott det såg ut! Jag äter egentligen inte fisk för jag tycker inte om det men nu blev jag nästan lite sugen. Haha.
Jättefin blogg förresten! :)
Postat av: A N G E L I J N A
allt bra+:)
Postat av: Anonym ♥[FOTO]
Fin blogg!♥
Postat av: AnnaJ
Det såg supergott ut :)
Titta gärna in hos mig, har frågestund :)
Postat av: jenni:)
ser skit gott ut :)
Titta gärna in hos mig, skulle vara sällt. kram :)
Trackback