jeans / calienteen bortglömd tanke

Godagens!
Efter skolan va jag astagg på att träna, men kom på när jag och Madeleine går på stan att det är UNG-måndag. åldern 13-15 får alltså träna emellan 4 och 6. Det är smockfullt och många bara är i vägen.. Så skipper tyvär träningen idag och kör dubbelt upp imorgon ist. Najs!

Nu ligger jag i sängen mätt efter kvällens middag, gulachsoppa. Ska kanske åka ner till farmor och farfar ett tag lite senare. Se hur dom mår osv. Blir säkert den klassiska tävlingen i vem vet mest, ni vet programet på tvåan kl 7? ;) Vinnner väl som vanligt, så allmänbildad som jag blivi genom åren!

Tror syster kom hem och hällsa på lite så tror jag kilar ner och säger hej.
Ha en bra kväll!
När vi sitter i bilen påväg hem från skolan/jobbet jag mamma och pappa är himelen asfin. Superrosa och turkos. Men självklart har det hunnit blivit mörkt och tråkigt när man kliver ut ur bilen påväg upp för att hämta kameran....


jag sitter ner och väntar

Ligger justnu i sängen. Kan inte sova så har fördrivit tiden med att göra om designen. Headern ska bytas men har inga roliga bilder jag vill använda nu, vill ha sommar och sol. Så dendär får duga tills vidare. Har även kikat 2 filmer, inception och never back down, för andra gången idag. Superduper filmer båda två. Så har du inte sett dom, titta på dom!!

Har även testat olika inställningar, eller typ ställa in inställningarna på kameran manuellt. Så foten har fått agerat som modell. hahah Ne nu ska jag sova, eller försöka åtminstone..

nattinatti


hmmm...


Instagram