Skolfotografering


Jacka/cubus - T-shirt/weekday - Jeans/bikbok

Så fort man hör ordet skolfotografering blir alla helt till sig. Man oroar sig hur man kommer se ut i katalogen, vad man ska ha på sig osv, vissa blir helt plötsligt "sjuka" och stannar hemma, medans en viss del älskar det. Men den största oron för dom flesta (som jag uppfattar det) är oftast porträttbilden som ingen igentligen kommer att se, helknas. Men jag är precis lika dan själv, såklart...! Men idag slapp vi, det är tydligen inte oblikatoriskt längre och tacka gudarna för de! ;)

haha snyggt byxorna satt, eh ja jag behöver nog inte säga mer... ;)


Why do you have to go and make things so complicated
Med macka jag inte ätit till frukost på evigheter, bästa youghurten och ett glas appelsinjuice med fruktkött i magen är jag nu proppmätt. Börjar inte skolan förens om 2½ timme men har redan varit vaken 1 timme. Varför? Joo för att bussen går typ aldrig på morgonen/förmiddagen (bor i västbyggeby, området bussguden glömde! ) sen älskar jag att kunna tare sådär lungt på mornarna, som jag tjatar om typ varje dag, slippa stressa helt enkelt haha!


Finally mineH&M

Efter en lång skoldag tog jag bussen till köpis med Julia. Fick med mig den älskade västen jag letat efter i butik sedan jag skrev de här inlägget men aldrig hittat den. Men idag fanns den i butik här i Valbo och för 299:- blev den min!!!
Tog en storlek större för att få platts med varma tröjjor under till kommande iskalla höst/vinter dagar!

Nu ska jag ta en tallrik hallon/granatäpple youghurt och kika Robinson! Ha en fin kväll alla


Instagram