kycklingsallad


Har tillbringat hela dagen på köpis med Linnea. Hon köpte en tröjja ett par tights och en jacka och jag kom hem tomhänt. Sparar mina stackars små kronor jag har kvar så lever lite snål ett tag nu framöver känner jag ;)

Nu sitter jag i soffan och kollar vad blir de för mat helt proppmätt. Gjorde mig en currykycklings sallad med bulgur. Smarrigt men blev liiiite för mycket känner min mage nu även fast jag slänge liiite granna i komposten... hehe
Ikv eller senare ska jag leka lite med Linnea igen, eftersom att de är lov nu en vecka gör de ingenting fast det är söndag, så himmlans skönt!! :D

Men ha en fin söndagskväll alla. puss!


halloween


Har precis kommit hem från fba. Blev maskerad på kvällens schema. Har haft en helt ok kväll med trevligt folk. 
Nu ska jag krypa ner i sängen med en bra film innan jag stänger av för att sova. Hoppas ni haft en bra halloween gott folk. puss!
  


Glömde tyvär min egna kamera hemma och gissar starkt att Nina sover nu så denna blir får duga. Snodd av henne hehe :)

Men jag älskar mina brudar enormt mycket!we can talk about it


Godmorgon!
Dagen igår blev lång. Gick på stan med Linnea och Rebecca efter skolan till 6, sen fortsatte vi mot köpis som vi kom hem från halv 8 ungefär. Ashungrig så va grymmt skönt med lite mat i magen vill jag lova!

Nu är kl 10 över 1 och mamma väckte mig precis, snäll hon.. hehe ne men va väl dags för att vakna till antar jag. Snart ska jag åka till köpis och lämna tillbaka en klänning jag köpte igår, men blir ingen fe eller vare heter för mig utan leopardwommen eller va fan ma ska kalla de. hahaha nej men de blir nog skojj!

Nej dags för lite frukost nu innan köpis i think. puss! Instagram