Julklapps tips


Den perfekta julklappen för den som mig har ont om pengar, Gör ett eget presentkort på en fin middag till dina föräldrar. Dom får välja vilken dag dom vill att du ska bjuda dom på middag. Du gör ALLT, lagar maten handlar diskar (okej plocka in i disk maskinen) Men ja ni fattar. Dom betalar förståss maten osv men själva tanken är god och dom kommer uppskatta det. Helt klart! :)


      


direkt fran krabi


hallo!!

sitter nu pa varat hotell i krabi, vadret va asbra igar men eftersom att jag inte sov nogonting pa hela flygresan somnade jag kl 2 pa dagen i thailendsk tid och vaknade 9 pa morgonen dagen efter, ganska trott brud ;)

Nu ar kl strax efter 6 och vi ska snart ga och ata nogonting. Men innan ska vi kika togbiljetter upp till bangkok sa vi darifron sedan kan ta oss till koh samet dar vadret ar bra ,ycket battre an har. skont att man har tid med sont nu nar man ar borta mer en en vecka, typ 2 1\2 vecka nu ju ;) hehe men ni far ha de bra sa hors vi nar vo hors.

PUSS!dag 11 - mina syskon


Jag har en storesyster som heter Maria Larsson. Hon går sista året på handelsprogrammet på Borgis. Hon är tillsammans med Kim Andersen som hon varit ett bra tag. 2 år eller mer? ingen större koll.
Hon bor justnu i en lägenhet i gävle så jag träffar henne inte sådär jätte ofta, klart vi träffas men inte så som vi gjorde när hon bodde hemma. Vi bråkar ganska lätt när de bara är vi, de finns alla möjliga anledningar till de och en av dom är att båda har ganska kort stubin.. Men jag älskar henne ändå!

Vet inte riktigt vad jag mer ska berätta om henne, eller kan ju tillägga att hon är en bilnörd, kan köra omkring i timmar. haha de sjuka är att ingen i våran familj förutom hon är intresserad av bilar.. Men nån måste ju också gilla de ;) Men avslutar med 2 piccs, en på henne och kimpen på nyår och en på hennes riktiga jag, i bilen såklart ;)

    


Justnu sitter jag på planet och har bara 6 timmar kvar typ.... Men vad gör de när man har 17 dagars sol och värme framför sig!? :))


Instagram