rädlsan förstår mig mer


får paniiiiiik. headern vill aldrig bli om jag vill ha den
. nu är den aldeles för stor. typ lång men går inte att få den längden jag vill om jag vill behålla breddden osv... suck! och inte har jag nå roliga bilder heller som kanske skulle ha kunnat gjort saken liiite bättre men nej nej.........

aja slutkalagt för ikv! kl börjar närma sig 11 och jag ska ner och borsta gaddarna och gurgla floor, ilar så fruktansvärt i tänderna för att jag gnisslar tänder eller vare heter. men blir inte de minsta bättre så snart måste jag fixa bettskena, ända possitiva med de är nog att jag får den gratis ;) (ibland kan de vara bra att vara liten..) hehe. nej men sov gott så hörs vi imorgon, puss!
dröjer inte länge tills dessa förvandlats till jordgubbar :D


the sun makes me smile


yoooo!

vädret är så fucking baaaaaaad, eller ne så fucking underbartttt!!!!! :D

det går inte annat än att le idag och lika så blir de rästen utav veckan,
nej nu sa jag gå till köpis i shorts och t-shirt med linnea. puss!


konfirmation


I går lördag konfirmerades våra små konfirmander sig, så tänkte bjuda på lite bilder!

sådär ja. de får räcka.

Kom precis in från en prominix. jag och linnea va lite hurtiga, eller mest hon. för hon hade varit ute och sprungit typ en mil innan satt kännde mig inte fullt lika hurtig som jag kanskew hade gjort annars ;) haha. imorgon ska de bli superfint väde lika så rästen av veckan och det är superduper! men bara de inte hinner vända tills skolavslutningen för det skulle vara så grymmt härligt med fint väder för en gångs skull när man har avslutning :) så det är bara att hoppas!


Instagram