help a helping hand.

jag som sa att jag skulle skita i att göra om designen först jag kom hem från teneriffa, asså om cirkus 31 dagar. men justnu sitter jag inkurad i en varm filt och fixar och donar lite här på bloggen. blev dock ganska nöjd med resultatet. visst ganska neutral, men ändå egen på nå vis då jag har min header osv.

men nu börjar klockan närma sig läggdags för en sjuk flicka som mig, måste ju bli frisk tills på tisdag då jag och julia ska gå på en efterlängtad bio:D så den måste jag bara var frisk till! aja nu väntar sängen. puss godnatt:)


min favvofotbild! :)


feber=ingen skidåkning :(

ja som rubriken kanske är rätt så tydlig med så blir det ingen skidåkning för mig imorgon eftersom att jag har fått feber halsen är hemsk osv:((((((((( åhhhh jag som ville åka!
skithalls!!!!!!

sitter och försöker fixa med designen. men blir aldrig nå bra. suger påre men aja detta får duga tills jag kommer hem från teneriffa så jag har bilder å fixa en header med iaf:D hehe.

sitter och har pissont i halsen och imorgon ska jag och linnea åka skidor. känns inte som att de kommer gå sådär jätte bra. men i värsta fall får jag sitta på sidan och kika på... men mamma å pappa som betalar bussresan så jag blir ju inte av med nå pengar om de skulle ske (6) haha men nej nu ska jag gå och kolla hur de gick på skidorna. puss!


Instagram